Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romwaclean Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masina amfibie pentru lacuri piscicole
70000 €
Brand
TRUXOR DM 4700 B
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masina amfibie este un utilaj amfibiu dotat cu un motor diesel de tractor si cu actionare hidraulica a senilelor si dispozitivelor de comanda ale sculelor.

Masina amfibie este dotata cu scule (accesorii) usor de montat/demontat: 3 tipuri de cositori (acvatice si de mal), 5 tipuri de colectoare (furci, site si cupe), 2 tipuri de graifere, minidraga, dispozitiv de spart ghiata.

Masina amfibie este fiabila si poate fi utilizata in apa, mlastini, plantatii de stuf, pe gheta, in zapada in general pe orice fel de teren.

Masina amfibie este dotata cu pontoane din duraluminiu iar senilele din material sintetic usor asigura o presiunea specifica care nu deterioreaza vegetatia pe uscat.

In apa senilele masinii amfibii functioneaza ca zbaturi. Ansamblul motor-scaun operator-pupitru comanda culiseaza la comanda, de-a lungul pontoanelor, echilibrand greutatea incarcaturii culese din apa.

Masina amfibie este un vehicul ideal pentru taierea si culegerea vegetatiei acvatice, culegerea plutitorilor, pentru amenajari piscicole, decolmatari, etc.
Din Gura in Gura